Hírek

Pályázatok 2021/2022

Tanszékünk demonstrátori és gyakornoki pályázatot hirdet a 2021/2022-as tanév tavaszi félévére.

A pályázat dokumentumai az alábbi helyről tölthetők le:

Várjuk a jelentkezőket!

Épület felújítás

Értesítjük tanszékünk hallgatóit, hogy 2019. november 11-től felújítási munkák kezdődnek az L épületben. A nagy zajra való tekintettel a tanórák Kari termekbe kerülnek áthelyezésre. Erről Neptun üzenetben és e-mailen küldünk értesítést hallgatóinknak.

Megértésüket és türelmüket köszönjük.

 

Tovább

Üdvözöljük a BME Anyagmozgatási és Logisztikai Rendszerek Tanszék honlapján!

Tanszékvezető:  Dr. Bóna Krisztián, egyetemi docens

Honlapunkon az alábbi témákkal találkozhat a kedves olvasó:

Lean, gépi látás, robotechnika, anyagmozgatás, logisztika, automatizálás, egyetemi oktatás, építőgépek, raktár technológia, logisztikai modellezés, logisztikai információs rendszerek, logisztikai tervezés, ellátási lánc menedzsment, logisztikai folyamatok, raktártechnika, rakodástechnika, raktári informatika, áruszállítási informatika, beszerzés és készletezés menedzsment, termelés menedzsment, termelési logisztika.

Tanszékünk tevékenységének keretein belül új kutató csoport alakult (Járműlátás Kutató Laboratórium). A folyó kutatásokban hallgatói részvételre is lehetőség van a terület iránt érdeklődő, jó képesség, motivált hallgatók számára. A témával kapcsolatban érdeklődni lehet a tanszéki titkárságon személyesen vagy az alábbi email-es elérhetőségen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.