Hírek, események

Mobilitás magazin 3. lapszáma

Megjelent a Mobilitás magazin 3. lapszáma, amely olvasmányos, érdekes cikkeken keresztül ad áttekintést a BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar életéhez kapcsolódó témákról.

ALRT Partnernap

Tanszékünk március 7-én Partnernapot tartott. A meghívottak olyan nagy nevű cégek előadásait hallgathatták meg, amelyekkel a tanszék mérnökségi csapata – az ALRT Engineering – a tavalyi évben sikeres projekteket valósított meg.

Gyakornoki pozíció

Az Anyagmozgatási és Logisztikai Rendszerek Tanszék gyakornoki pályázatot hirdet a 2023/2024. tanév tavaszi félévére, 4 hónapos időintervallumra.

Demonstrátori pályázat

Az Anyagmozgatási és Logisztikai Rendszerek Tanszék demonstrátori pályázatot hirdet a 2023/2024. tanév tavaszi félévére, 4 hónapos időintervallumra.

BÉRES új épületegyüttesének átadása

November 10-én új automatizált gyárrészleget avattak fel a vállalat szolnoki telephelyén, amelynek tervezésében az ALRT Mérnökség is nagy szerepet vállalt.

Sikeres szereplés a 2023-as TDK-n

November 16.-án lezajlott a 2023-as Tudományos Diákköri Konferencia. A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar rendezvényének ezúttal a Bosch Budapest Innovációs Kampusz adott otthont.

Gyakorlattá vál(ha)t az egykori sci-fi

Dr. Bóna Krisztián, a Tanszék vezetője interjút adott a Computerworldnek ipari projektekről, mesterséges intelligenciáról és automatizációról

Részvétel az MLBKT 31. Kongresszusán

Október 17. és 19. között Siófokon tartották a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság 31. Kongresszusát.

31. MLBKT Kongresszus

A kongresszus 2023. október 17-19. között, a siófoki Hotel Azúrban kerül megrendezésre. Az első napon, vagyis október 17-én lesz a Hallgatói Konferencia, ami kiváló lehetőség a szakma iránt érdeklődők számára.

Előadás a BKK rendezvényén

Szeptember 21-én a BME ALRT Kutatócsoportja is részt vett a Budapesti Közlekedési Központ szervezésében tartott city logisztikai workshopon, amely a LEAD pályázathoz kapcsolódott.

4flow challenge Hungary

Case study competition for students at Hungarian universities in cooperation with MLBKT

Jelentkezz te is Csapatbajnokságra!

A Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja immár tizenegyedik alkalommal országos szintű logisztikai csapatbajnokságot hirdet a felsőoktatási intézmények nappali tagozatos hallgatói részére.