Hírek

EELISA nemzetközi tudományos verseny a BME-n

A BME látta vendégül a második alkalommal megrendezésre került nemzetközi tudományos versenyt, az EELISA SSC-t.

Gyakornoki program

Ezúton ajánljuk hallgatóink figyelmébe a MASPED Logisztika Kft. gyakornoki programját.

Sikeres szereplés a Logisztikai Csapatbajnokságon

Második helyezést értek el logisztikai mérnök hallgatóink a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja által szervezett Logisztikai Csapatbajnokságon.

Tavaszi konferenciák

Áprilisban és májusban Tanszékünket, illetve a City Logisztikai Kutatócsoportot két hazai és egy jelentős nemzetközi konferencián is képviselték kollégáink.

Hallgatók a BÉRES Gyógyszergyárban

A Logisztikai projektirányítás tárgy keretein belül a Kar hallgatói megtekinthették a BÉRES Gyógyszergyár Zrt. szolnoki telephelyét.

Mobilitás magazin 3. lapszáma

Megjelent a Mobilitás magazin 3. lapszáma, amely olvasmányos, érdekes cikkeken keresztül ad áttekintést a BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar életéhez kapcsolódó témákról.

Gyakornoki pozíció

Az Anyagmozgatási és Logisztikai Rendszerek Tanszék gyakornoki pályázatot hirdet a 2023/2024. tanév tavaszi félévére, 4 hónapos időintervallumra.

Demonstrátori pályázat

Az Anyagmozgatási és Logisztikai Rendszerek Tanszék demonstrátori pályázatot hirdet a 2023/2024. tanév tavaszi félévére, 4 hónapos időintervallumra.

Sikeres szereplés a 2023-as TDK-n

November 16.-án lezajlott a 2023-as Tudományos Diákköri Konferencia. A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar rendezvényének ezúttal a Bosch Budapest Innovációs Kampusz adott otthont.

Gyakorlattá vál(ha)t az egykori sci-fi

Dr. Bóna Krisztián, a Tanszék vezetője interjút adott a Computerworldnek ipari projektekről, mesterséges intelligenciáról és automatizációról

Részvétel az MLBKT 31. Kongresszusán

Október 17. és 19. között Siófokon tartották a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság 31. Kongresszusát.

31. MLBKT Kongresszus

A kongresszus 2023. október 17-19. között, a siófoki Hotel Azúrban kerül megrendezésre. Az első napon, vagyis október 17-én lesz a Hallgatói Konferencia, ami kiváló lehetőség a szakma iránt érdeklődők számára.