Hírek, események

Karunk kutatói Dél-Koreában jártak

Július elején karunk két oktatójának Dr. Tóth Jánosnak és Dr. Bóna Krisztiánnak abban a megtiszteltetésben volt része, hogy karunk koreai partnereinek a meghívására részt vehetett a Szöulban megrendezett négy napos szakmai workshop sorozaton.

EELISA nemzetközi tudományos verseny a BME-n

A BME látta vendégül a második alkalommal megrendezésre került nemzetközi tudományos versenyt, az EELISA SSC-t.

Gyakornoki program

Ezúton ajánljuk hallgatóink figyelmébe a MASPED Logisztika Kft. gyakornoki programját.

Sikeres szereplés a Logisztikai Csapatbajnokságon

Második helyezést értek el logisztikai mérnök hallgatóink a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja által szervezett Logisztikai Csapatbajnokságon.

Tavaszi konferenciák

Áprilisban és májusban Tanszékünket, illetve a City Logisztikai Kutatócsoportot két hazai és egy jelentős nemzetközi konferencián is képviselték kollégáink.

Hallgatók a BÉRES Gyógyszergyárban

A Logisztikai projektirányítás tárgy keretein belül a Kar hallgatói megtekinthették a BÉRES Gyógyszergyár Zrt. szolnoki telephelyét.

Mobilitás magazin 3. lapszáma

Megjelent a Mobilitás magazin 3. lapszáma, amely olvasmányos, érdekes cikkeken keresztül ad áttekintést a BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar életéhez kapcsolódó témákról.

ALRT Partnernap

Tanszékünk március 7-én Partnernapot tartott. A meghívottak olyan nagy nevű cégek előadásait hallgathatták meg, amelyekkel a tanszék mérnökségi csapata – az ALRT Engineering – a tavalyi évben sikeres projekteket valósított meg.

Gyakornoki pozíció

Az Anyagmozgatási és Logisztikai Rendszerek Tanszék gyakornoki pályázatot hirdet a 2023/2024. tanév tavaszi félévére, 4 hónapos időintervallumra.

Demonstrátori pályázat

Az Anyagmozgatási és Logisztikai Rendszerek Tanszék demonstrátori pályázatot hirdet a 2023/2024. tanév tavaszi félévére, 4 hónapos időintervallumra.

BÉRES új épületegyüttesének átadása

November 10-én új automatizált gyárrészleget avattak fel a vállalat szolnoki telephelyén, amelynek tervezésében az ALRT Mérnökség is nagy szerepet vállalt.

Sikeres szereplés a 2023-as TDK-n

November 16.-án lezajlott a 2023-as Tudományos Diákköri Konferencia. A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar rendezvényének ezúttal a Bosch Budapest Innovációs Kampusz adott otthont.