31. MLBKT Kongresszus
Közzétéve: 2023.10.02.
A kongresszus 2023. október 17-19. között, a siófoki Hotel Azúrban kerül megrendezésre. Az első napon, vagyis október 17-én lesz a Hallgatói Konferencia, ami kiváló lehetőség a szakma iránt érdeklődők számára.
A hallgatóknak szervezett programok és előadások mellett szabadon részt lehet venni a többi szekció előadásain is, illetve az állásbörzékhez hasonlóan számos cég kiállít, így velük is lesz lehetőség kapcsolatot építeni. A délelőtt során három nagyobb téma köré szervezik a programokat:

  • Az első egy kerekasztal beszélgetés a pályakezdők helyzetéről a munka világában. A beszélgetésben multinacionális cég vezetője, pályakezdő fiatal, HR szakember és egy gyakornok osztják meg tapasztalataikat, elemzik a helyzetet.
  • A második téma a hallgatói bérfelmérésen alapul, mely kutatást a Konferencia előtt végzett az Ifjúsági Tagozat. Kérnénk mindenkit, hogy amennyiben lehetősége van rá, részvételtől függetlenül töltse ki az alábbi kérdőívet: Google Forms - kérdőív
  • A harmadik téma egy logisztikai témájú esettanulmány feldolgozása, majd ehhez kapcsolódó kvízjáték Kahoot segítségével. A legjobb eredményt elérők értékes ajándékokat nyerhetnek.
A szakmai programokon túl társasági, kapcsolatépítési lehetőségek is adottak lesznek:

  • Mindenkinek lehetősége lesz kapcsolatot építeni a helyszínen kiállító cégekkel, lesznek olyanok is, akik kifejezetten a Hallgatói Konferencia idejére érkeznek, hogy bemutassák cégüket.
  • A szakmai rész után kellemes levezetést és a Konferencia könnyed részét biztosítja a Kocsmakvíz, ahol igazi társasági élményben lehet részetek, mindez igazán szórakoztató formában. A kvízmester a csapatokhoz egy-egy logisztikai szakembert is felkért, amely szintén jó lehetőség lesz számotokra, hogy kapcsolatot építsetek neves vállalatok elismert szakembereivel.
Amennyiben az egyetemetekről/várostokból kellő létszámú hallgató regisztrál, úgy díjmentes buszos el- és hazajutást is tudnják biztosítani.

Részvételi díjak: a hallgatók, amennyiben MLBKT tagsággal rendelkeznek, díjmentesen vehetnek részt a Kongresszus első napján, így a Hallgatói Konferencián is. A hallgatói tagsági díj 5000 Ft/év. A tagság semmilyen kötelezettséggel és felelősséggel nem jár, azonban további előnye, hogy a szervezet számos programján - tehát nem csak az Ifjúsági Tagozat eseményein - díjmentesen részt vehetnek a tagok.

Összegezve tehát: a Hallgatói Konferencia csak az MLBKT tagsággal rendelkező hallgatók számára elérhető, a maximum létszám 100 fő. A jelentkezési határidő: október 10.
MLBKT Kongresszus honlapja, jelentkezés